SCHOENEN4WERK.NL

Ervaring

Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in de groot- en detailhandel van werkkleding, werk- en veiligheidsschoenen en andere arbo-artikelen.

Het schoeisel dat wij aanbieden is veilig, comfortabel en licht en tegelijkertijd modieus, met interessante styling in een breed scala aan modellen en kleuren. We hebben ook een selectie werkschoenen uit een collectie speciaal ontworpen voor vrouwen van meer dan 220 modellen !!!

Kennis

Ons professionele en ervaren team waakt over hun beheer. Wij bieden volledig advies over de selectie, onze medewerkers helpen allemaal en beantwoorden uw vraag.

Ons bedrijf staat in de eerste plaats voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid bij het uitvoeren van opdrachten. En dit alles is beschikbaar tegen concurrerende prijzen.

MERK

SCHOENEN4WERKis gespecialiseerd in het compleet leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen aan opdrachtgevers. We selecteren geschikte beschermende kleding, werkschoenen, werkhandschoenen en andere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

We hebben producten van bekende en gewaardeerde bedrijven op de Europese markt, gespecialiseerd in de productie van veiligheidsschoenen zoals: REEBOK, DE WALT, CATERPILLAR, BATA, SISTON, ALBATROS, BASE, KEGEL, SNICKERS, TIMBERLAND, REIS, COFRA, MAXGUARD , DRINGEND, AMBLERS STEEL, PUMA, PEZZOL, STANLEY, RODE BAKSTEEN en MYPHONE.

Aanbod

Aanbod Ons aanbod omvat veiligheid werkschoenen in alle maten! Meer dan 2.100 modellen verkrijgbaar in onze stationaire stores en op www.schoenen4werk.nl Ons aanbod omvat veiligheid werkschoenen in alle maten! Meer dan 2.100 modellen verkrijgbaar in onze stationaire stores en op www.schoenen4werk.nl.

We bieden de grootste selectie LICHTE, COMFORTABELE werkschoenen tegen geweldige prijzen vanaf € 14,99.

Onze schoenen hebben PASSENDE goedkeuringen en veiligheidscertificaten, afhankelijk van de werkomstandigheden. Hier vindt u schoenen voor werk in elk gebied van de industrie, van zwaar tot tuinieren tot voedsel, evenals, onder andere, voor werk: - in kassen en in tuinieren, - in koel- en voedsel magazijnen, - voor lassers, - in de bouw, - in de gezondheidszorg en vele anderen

Schoenen4werk.nl

Video afspelen

MODE VOOR VEILIGHEID

ERVARING

Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in de groothandel en detailhandel.

KENNIS

Wij bieden volledig advies over de selectie van werkkleding en schoeisel.

KWALITEIT

We hebben producten van bekende en gewaardeerde bedrijven op de Europese markt die gespecialiseerd zijn in de productie van veiligheidsschoenen.

BETROUWBAARHEID

Ons bedrijf staat vooral voor kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid in de opdrachten die aan de uitvoering worden toevertrouwd.